Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Târgul de cariere Angajatori de top VIRTUAL

5 noiembrie 2014 - În urmă cu 2 zile a început, pe site-ul http://www.hipo.ro, cea de-a patra editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, care se va desfășura până pe 16 noiembrie. Accesând platforma 3D, veți avea acces la peste 90 de companii care oferă peste 3.000 de joburi și programe de internship în industrii precum FMCG, Servicii & BPO, Retail, IT și Telecom, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Consultanță și Agenții de Recrutare. Vizitatorii site-ului pot interacționa printr-un seminar online cu reprezentanții L'Oreal Romania și EY Romania, care vor împărtăși cu ei planurile de recrutare pe care le pregatesc în perioada următoare și nu numai. Prin intermediul acestui eveniment atât studenții, cât și tinerii profesioniști își pot găsi cele mai potrivite oportunități de carieră în orașe precum București, Iași, Cluj, Timișoara ș.a.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidații trebuie să își creeze un cont și un CV pe site-ul Hipo.ro. După logare, vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual/virtual și se pot înscrie inclusiv la seminarii online (webinarii) cu reprezentanți ai companiilor.

Participarea la târgul virtual Angajatori de TOP și la webinarii este gratuită pentru candidați.

Parteneri Bpi Assoc Feg