Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Noi oportunități de angajare!

3 septembrie 2015 - AJOFM Buzău, în colaborare cu societatea Delphi Automotive, vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţ, prin organizarea a două burse ale locurilor de muncă, la cererea angajatorului. Azi, 3 septembrie 2015, persoanele interesate sunt aşteptate la sediul Centrului de Formare Profesională din oraşul Buzău, str. Păcii nr. 29, iar mâine, 4 septembrie, la sediul Punctului de lucru din Râmnicu Sărat, str. Plt. Torcaru nr. 12. Ambele acţiuni vor începe la ora 10.00.

Sunt puse la dispoziţie aproximativ 150 de locuri de muncă în ocupaţia de confecţioner cablaje auto. Selecţia de personal se va realiza de către reprezentanţii societatăţii angajatoare. Pentru informaţii suplimentare privind organizarea celor două acţiuni, vă recomandăm să vă adresaţi Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, nr. de telefon: 0238.720.229.

Parteneri Bpi Assoc Feg