Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

La Sibiu, sesiunea de dezbateri ”Tineretul - actualități și perspective”

18 noiembrie 2015 - Vineri, 20 noiembrie, începând cu ora 14.00, Centrul de Tineret Sibiu (adresă: str. Nicolae Teclu, nr. 41, etaj I) va găzdui sesiunea de dezbateri ”Tineretul - actualități și perspective”. Evenimentul este organizat cu prilejul derulării proiectului Zilele Centrului de Tineret Sibiu, ediția a IV-a 2015. Sunt invitați să participe lideri ai organizațiilor de tineret, voluntari, reprezentanți de instituții cu atribuții în domeniul tineretului, MTS/ DJST și reprezentanți ai presei din Sibiu.

Manifestarea, structurată pe durata a trei zile, va prezenta oferta centrului de tineret și a asociațiilor de tineret, tinerilor și comunității sibiene. În programul evenimentului sunt incluse și reprezentații de muzică, teatru, expoziții de sculptură în metal sau fotografie.

Evenimentul este finanțat în cadrul programului național P1 - Program de Centre de Tineret al Ministerului Tineretului și Sportului.

Organizatori: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu/ Centrul de Tineret Sibiu

Parteneri: Asociația Dram Center 07, Asociația Internațională de Tineret Become, Primăria mun. Sibiu, Casa de Cultură a mun. Sibiu.

Parteneri media: Sibiu 100%, Eveniment TV, Eveniment FM, inoras.ro.

Parteneri Bpi Assoc Feg