Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Învață să muncești de pe acum: ocazie de voluntariat la Iași

18 februarie 2015 - La Iași, Ateneul Tătărași dă startul unui nou stagiu de voluntariat la care se pot înscrie elevi și studenți cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani. Voluntarii vor avea ocazia să lucreze alături de persoane din conducerea instituției la proiecte importante, să conceapă și să realizeze alte proiecte finanțate și să participe la spectacole, prelegeri, expoziții, să se dezvolte prin completarea educației formale și informale și, nu în ultimul rând, să dezvolte competente compatibile cu piața muncii.

În cadrul activității desfășurate în perioada de voluntariat, 1 martie-1 iunie 2015, voluntarii vor primi un certificat ce atestă dobândirea competențelor precum: comunicare în limba maternă, competențe sociale și civice, spirit de inițiativă și echipă, sensibilizare culturală și exprimare artistică. În perioada menționată, voluntarii vor efectua un număr de 120 de ore de voluntariat, fiecare, fie de la Ateneu, fie de acasă, dar sub atenta supraveghere a coordonatorului.

CV-urile vor fi trimise la adresa ateneutatarasi@gmail.com, cu mențiunea „Voluntariat”, în perioada 12-28 februarie 2015.

Ateneul Tătărași produce, organizează și găzduiește evenimente culturale: spectacole de teatru, expoziții (carte, fotografie, afiș, grafică, sculptură), proiecții filme, conferințe, seminarii, întâlniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scenă și în aer liber (muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart) și concerte. Ateneul Tătărași organizează și activități pentru copii, cursuri de dans și muzică, găzduiește o bibliotecă de cartier, un club de șah etc.

Persoană de contact: Irina ENEA, Referent PR, tel. 0232 26 18 46, mobil: 0751 127 741, e-mail: ateneutatarasi@yahoo.com, ateneutatarasi@gmail.com  

site: www.ateneutatarasi.ro

FB : www.facebook.com/ateneultatarasi

Blog: ateneutatarasi.wordpress.com

Parteneri Bpi Assoc Feg