Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

#lovemyapprenticeship: concurs foto sau video pentru ucenici

29 octombrie 2015 - Direcția Generală Ocupare, Afaceri Sociale și Incluziune a Comisiei Europene a lansat în urmă cu 3 zile un concurs adesat ucenicilor din întreaga Europă. Așadar: ești ucenic sau ucenică și ai între 16 și 24 de ani? Atunci de ce să nu-ți încerci norocul la competiția de fotografii și materiale video #lovemyapprenticeship? Este șansa ta să le arăți tuturor ce grozavă e ucenicia și să câștigi și un premiu!

Ce poți să câștigi?

Marele premiu constă dintr-o excursie peste hotare de două săptămâni, pentru un curs de învățare a limbii engleze, franceze sau germane - o ocazie minunată să descoperi un nou oraș și să-ți îmbunătățești CV-ul! Sunt asigurate cheltuielile de călătorie de până la 500 de euro și cazarea (la o unitate școlară sau la o familie). Dacă nu ajungi pe lista scurtă, mai sunt puse la bătaie încă 15 premii.

Ce trebuie să faci?

Să-ți faci o poză sau un scurt film cu tine la locul de muncă și apoi să le postezi pe Facebook, Twitter ori Instagram cu textul ‘I’m taking part in the #lovemyapprenticeship contest’. Concursul se încheie pe 23 noiembrie, la miezul nopții (ora central-europeană). Un juriu va alege învingătorul dintre cele mai populare 10 fotografii/filme (în funcție de numărul de ”like”-uri pe Facebook sau Instagram ori de ”favourites” pe Twitter).

Regulamentul competiției este disponibil aici: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=en&catId=89&newsId=2361&furtherNews=yes

Parteneri Bpi Assoc Feg