Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți a adus 11 tineri ieșeni în proiect

30 septembrie 2014 - Fundația Ecologică Green (FEG), partener al proiectului nostru în regiunea Nord-Est, a participat vineri, 26 septembrie, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, la Casa de Cultură a Studenților Iași, în Sala Foaier.

 

Promovarea oportunităților oferite de proiect s-a realizat prin diseminarea de materiale informative și publicitare tinerilor din grupul țintă al proiectului și prin prezentarea ofertei și a beneficiilor proiectului, cu accent pe stagiile de ucenicie, programele de antreprenoriat și pe cursurile de formare profesională.

Deși evenimentul nu s-a bucurat de un public numeros, 11 tineri și-au manifestat imediat interesul să acceseze unul dintre programele furnizate gratuit de proiect și au fost invitați la sediul Casei Regionale a Tinerilor Activi Iași pentru a beneficia de programul integrat de informare, consiliere și orientare profesională.

Acțiunea s-a desfășurat de la ora 9.30 până la ora 13.30, reprezentând o bună ocazie pentru cei prezenți de a primi o ofertă de bună calitate legată de obținerea unui loc de muncă, de intrarea in ucenicie sau de efectuarea unui stagiu.

Parteneri Bpi Assoc Feg