Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenți - 26.09.2014

In data de 26.09.2014  se va desfasura la nivel national  bursa  locurilor de munca pentru absolventi. Verificați pe http://www.anofm.ro unde are loc evenimentul în regiunea sau orașul în care locuiți. 

Actiunea va incepe la ora 8 cu primirea agentilor economici, iar deschiderea oficiala va avea loc  la ora 9. Bursa este considerata o masura activa care vine in sprijinul celor doua componente ale pietei muncii, persoane in cautarea unui loc de munca, respectiv agenti economici care doresc o selectie riguroasa a personalului pe care doresc sa-l angajeze.

La aceasta bursa multi tineri pot sa-si gaseasca un loc de munca, sa incheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru cei cu studii superioare. Toti agentii economici care au locuri de munca vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de munca sunt rugati sa le comunice in continuare  agentiei. Pana in prezent 14 agenti economici au comunicat disponibilitatea a 90 noi locuri de munca .

Parteneri Bpi Assoc Feg