Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

ANOFM: noutăți despre proiectul Cardul Profesional European 2

17 august 2015 - “Cardul Profesional European 2 – instrument inovativ de modernizare și eficientizare a activității SPO” este un proiect strategic implementat la nivel național de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în calitate de beneficiar. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și se află în cea de a douăzecea lună de implementare.

În luna iulie 2015 s-a derulat procedura de achiziție a echipamentului necesar pentru a deservi platfoma self-service implementată la nivelul celor 43 de structuri ale Serviciului Public de Ocupare.

În perioada următoare, în cadrul activității “Monitorizarea serviciului de tip self-service implementat” se va desfășura o sesiune de diseminare la care vor participa 70 de persoane angajate în cadrul SPO din diverse departamente, cu precădere din departamentul IT, care vor fi informați asupra sistemului informatic implementat.

Implementarea proiectului face posibilă furnizarea de servicii mai eficiente, moderne, ce necesită timp mai scurt de răspuns dar şi un consum mai redus de resurse, precum şi o simplificare a circuitului de primire/transmitere al informaţiilor atât la nivel naţional cât şi în plan teritorial.

S-a continuat actualizarea website-ului proiectului, cu informații ce privesc atât activitatea Beneficiarului cât și a partenerului în implementarea activităților proiectului. Pentru mai multe informații despre proiect accesați: www.card-profesional2.anofm.ro

Parteneri Bpi Assoc Feg