Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Agent de asigurări, posibilitatea unei cariere pentru tineri

20 mai 2014 – Echipa proiectului nostru a participat la a 2-a ediție a evenimentului: Ziua Carierei din Baia Mare, organizat de compania de asigurări Allianz Țiriac, sucursala Baia Mare. Evenimentul a avut loc în data de 15 mai 2014, la sediul acestora din str. Scolii, nr. 8.

Subiectul principal al întâlnirii a fost posibilitatea, mai ales pentru tineri, de a avea o carieră ca agent de asigurări. Ce anume presupune munca unui agent de asigurări, care sunt cerințele, care este profilul unui agent bun - acestea au fost întrebările la care au răspuns reprezentanții Allianz Țiriac Baia Mare, punând accent pe faptul că există șanse reale de a dezvolta o carieră de agent de asigurări în calitate de colaborator al Allianz Tiriac.

Desigur, nu a lipsit prezentarea oportunităților ce vin odată cu dezvoltarea unei cariere în domeniul asigurărilor, iar candidații doritori vor beneficia de cursuri de formare gratuite. Atenție: sunt vizați tinerii cu vârsta de peste 21 de ani!

Echipa proiectului nostru a comunicat aceste posibilități din domeniul asigurărilor tinerilor înscriși în programul de Garanții pentru tineri, cu domiciliul în Baia Mare și Baia Sprie, iar 3 tineri s-au arătat deja interesați.

În cadrul evenimentului Ziua Carierei din Baia Mare, echipa noastră a prezentat proiectul “Investiția în tineri, investiția în viitorul nostru!” și a împărțit materiale informative participanților. 

Parteneri Bpi Assoc Feg